Welkom groep 5

Dit is onze nieuwe weblog waar we ons werk op kunnen publiceren zodat iedereen het kan zien en er op kan reageren. Ik hoop dat jullie allemaal meewerken aan deze weblog zodat we er samen iets moois van maken.

donderdag 4 februari 2010

Juf Nienke 25 jaar in dienst



Wat gaat de tijd snel. Juf Nienke werkt al weer 25 jaar in het onderwijs. Dat moest natuurlijk gevierd worden. We hopen met zijn allen er vele jaren aan vast plakt, natuurlijk op Schuilingsoord.

maskers maken



We zijn de afgelopen weken bezig geweest met het maken van een masker. Ik moet zeggen, het resultaat mag er zijn. Hierboven zie je de resultaten.















Pap, mam kijk eens wat ik kan!











Onder leiding van Coen en Linde konden de leerlingen van groep 5 (en 6/7) laten zien wat ze allemaal konden. De leerlingen mochten mee doen en veel van de leerlingen wilden dit ook. Hier een aantal foto's van de eerste groep kinderen. Ze staan er helaas niet allemaal op. Dewi, Lisanne, Lisa, Linda, Romy, Anna D en Julia maakten er een prachtige show van!!!!!
Daarna kwamen nog twee groepen. Een groep op de kleine trampoline en Eke en Dewi op de grote trampoline. Het was een waar spectakel waar veel ouders naar zijn komen kijken.