Dit is onze nieuwe weblog waar we ons werk op kunnen publiceren zodat iedereen het kan zien en er op kan reageren. Ik hoop dat jullie allemaal meewerken aan deze weblog zodat we er samen iets moois van maken.

dinsdag 15 juni 2010

wk 2010 Daniel

Nederland moest tegen Denemarken voetballen.
In de eerste helf was het spannend het bleef maar 0-0. In de eerste helft hadden ze best wel veel kansen.

Maar ze mikten maar niet. Alle kansen gingen er naast of de kieper hield ze tegen. Toen even later kwam de pauze.
Na de pause leek het of nederland veel beter werd ze scoorde.
Het ging zo één speler wou de bal tegen houden maar hij schoot de bal en kwam... op één speler van Denenmarken. Die had de rug naar het goal toe staan en de bal viel in het gaol.iedereen juigde van blijdschap. Na weer een paar minuten scoorde Nederland weer. En weetje hoe die bal er in kwam.
Één speler van Denenmarken hield de bal tegen maar hij viel dus wel op de grond. En de bal lag daar gewoon nog dus één speler van Nederland schoot de bal er kijhard in en Gaol dat was dus al de 2de gaol het stond 2-0 voor Nederland een paar minuten later was de wedstrijd afgelopan en Nederland won. Volgende keer moet Nederland tegen Japan dat zal wel spannend wordenn wat gokken jullie wat de stand word? Na eind gingen alle spelers van Nederland en Denenmaren uit het veld Het was een hele mooie wedstrijd. Iedereen was in het oranje je je hoorde heelveel toeters.
Ook hele veel schoolen keken de wedsrtrijd. En ook ook heel veel mensen keken thuis.
Denenmarken baalde wel heel erg. maar als je verleist doe je dat haast altijd. De laadste wedstrijd Moet Nederland tegen Kameroen.
Wat zalden jullie denken meschien wind Nederland wel de werld beker.