Welkom groep 5

Dit is onze nieuwe weblog waar we ons werk op kunnen publiceren zodat iedereen het kan zien en er op kan reageren. Ik hoop dat jullie allemaal meewerken aan deze weblog zodat we er samen iets moois van maken.

maandag 19 april 2010

Wat een superdag!

Hallo allemaal,

We zijn vandaag met groep 5 en 6 naar Aeolus geweest. Naast de vele sport en spel activiteiten zoals klimmen, trampolinespringen, luchtkussens en nog veel meer, was er ook veel te leren over techniek. Er waren vele activiteiten op het gebied van techniek en sommige erg lastig. Een echte uitdaging. Sommige leerlingen bleken echte doorzetters en hebben alles geprobeerd.
Hoe maak je een boogbrug van blokken? Wat is technogolf en hoe speel je dat? Hoe bestuur je een vliegtuig? Wat doen verschillende kleuren licht met de kleuren van je kleding? Allemaal vragen waar de leerlingen druk mee bezig zijn geweest.
Het was een fantastiche dag die we niet snel zullen vergeten. Ik heb een kleine selectie van de foto's toegevoegd. Helaas zijn de meeste techniekfoto's te donker (zijn allemaal binnen genomen)

Groeten,

meester Richard

Geen opmerkingen: